Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه 12 از برگزاری ویژه‌برنامه‌های فرهنگی-هنری این منطقه به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (صلی‌الله) و حضرت امام صادق (علیه‌السلام) به‌ویژه در میدان آیینی امام حسین (علیه‌اسلام) خبر داد.

 امیر یزدی، شهردار منطقه ضمن اعلام این خبر گفت: روز 17 ربیع‌الاول، خجسته میلاد ختم‌المرسلین، پیامبر اکرم (صلی‌الله) و حضرت امام جعفر صادق (علیه‌السلام)، پایه‌گذار مذهب شیعه است که این عید بزرگ را بر همه زمین و آسمان‌ها و کل عالم امکان، به‌ویژه حضرت صاحب‌الزمان (عجل‌الله فرجه‌‌الشریف)، نایب برحقشان، مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و شیعیان مخلص آن حضرت تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و خدا را سوگند می‌دهم به دو مولود نورانی که سلامت دین و دنیا را به همه عطا فرماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
یزدی در تشریح ویژه‌برنامه‌های این منطقه به مناسبت این عید افزود: جشن‌های میدانی نظیر جشن میلاد میدان امام حسین ۱ و ۲ آبان، ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰، جشن میلاد میدان شهدا، ۱ آبان ساعت ۱۶، جشن میلاد میدان خراسان، ۱ آبان ساعت ۱۶، جشن میلاد محله دروازه شمیران، پارک زابلی، ساعت ۱۸، جشن میلاد محله هرندی، ۲ آبان ۱۶:۳۰ تا ۱۸ و جشن میلاد محله تختی (یاس سفید)، ۲ آبان، ۱۶ تا ۱۷:۳۰ برگزار می‌شود؛ همچنین امشب، نورافشانی در میدان هرندی و خیابان ۳۰ تیر برپا خواهد بود. وی همچنین ضمن تبریک هفته وحدت از بازدید از خانواده شهدای اهل تسنن و خانواده شهدای مدافع حرم در تاریخ یک آبان خبر داد و بیان کرد: مسابقات فرهنگی-هنری نیز همه‌روزه در میدان آیینی امام حسین (علیه‌السلام) برگزار خواهد شد که این مسابقات با مشارکت سازمان فرهنگی-هنری شهرداری تهران و در فضای مجازی، کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی منطقه در حوزه نقاشی، خوشنویسی داستان‌های کوتاه و پادکست‌ها و... به اجرا درمی‌آید. شهردار قلب طهران از دیگر برنامه‌ها به این مناسبت را آذین‌بندی سراها به صورت مسابقه در محلات و اهدای جوایز به بهترین آذین‌بندی‌ خانه‌ها و بالکن‌ها معرفی کرد و ادامه داد: نشر قصه‌های بهشتی شامل تهیه کلیپ کوتاه از داستان‌های مرتبط با پیامبر رحمت (صلی‌الله)، برگزاری نمایشگاه‌های نگارگری با موضوع پیامبر رحمت به صورت مجازی، همچنین در نگارخانه گنج پنهان و البته اهدای ارزاق مثل همیشه و این‌بار به نام پیامبر رحمت (صلی‌الله) از جمله این برنامه‌هاست. یزدی در نهایت در مورد تجهیز کتابخانه‌ها به این مناسبت سخن گفت و بیان کرد: در این حوزه، سفارش کتاب‌ها انجام شده و امیدواریم تا هفته کتاب و کتابخانی، این کتاب‌ها به سراهای محلات برسد.  

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: امام حسین جشن میلاد برنامه ها صلی الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۳۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری در اوج حکمت و استادی، روضه خوانی را ترک نکرد

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم چهل و پنجمین سالگرد شهادت آیت الله دکتر مرتضی مطهری در مسجد جامع نارمک برگزار شد. در این مراسم که از طرف خانواده شهید مطهری و ستاد سالگرد برگزار شد، اقشار مختلف مردم حضور داشتند.

حجت الاسلام سید محمدرضا هاشمی تهرانی در این مراسم سخنرانی خود را با موضوع علم و معرفت و جایگاه عالم دینی در جامعه آغاز کرد و گفت: در سیره امام جعفر صادق (ع) جهل و نادانی بزرگترین مرض بود. انسان در حرف ممکن است ادعای دینداری داشته باشد، اما تا مادامی که نسبت به توحید و ولایت جاهل و نادان باشد و نتواند حق را از باطل تشخیص دهد، دینداری اش هم ارزشی نخواهد داشت.

وی با اشاره به روایتی که در زمره روایات دقیق اهل بیت (ع) است اظهار داشت: از پیامبر اکرم (ص) سوال کردند که کدام عمل از همه اعمال پرفضیلت‌تر است. پیامبر در جواب فرمودند: پرفضیلت‌ترین عمل، علم به خداست. سوال کننده متعجب شد و فکر کرد که پیامبر متوجه سوال وی نشده است و دوباره سوال را پرسید. حضرت نگاهی کردند و باز فرمودند همان پاسخ را فرمودند. سوال کننده تعجبش بیشتر است و گفت من از عمل می‌پرسم شما جواب من را چیز دیگری می‌دهید. حضرت فرمود اگر کسی علم به خدا نداشته باشد، معرفت به توحید نداشته باشد، شناخت نداشته باشد کمترین اعمال او مقبول درگاه خداوند است. اما آن کسی که نمی‌داند چه کسی را می‌پرستد و علم به خدا ندارد و حقیقت توحید برای او مجهول است هر چقدر هم عمل کند فایده‌ای ندارد.

هاشمی تهرانی با بیان اینکه علم و معرفت یک حقیقتی است که ائمه اطهار مکرراً شیعیان را به آن‌ها توصیه می‌کردند، تصریح کرد: محب و شیعه بی‌سواد و بی‌معرفت، به درد اهل بیت (ع) نمی‌خورد. معارف غنی اهل بیت (ع) غیر از این چیزهایی است که ما در کتاب‌های خود می‌خوانیم. اهل بیت (ع) در مقام آموزش شیعیان یک راه خاصی را طی کردند. شیعه و محب بی سوادِ جاهل به چه دردی می‌خورد.

این سخنران با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های برجسته و منحصربفرد استاد مطهری این بود که تراز منبر را در عالی‌ترین سطح خود حفظ کرد، ادامه داد: استاد مطهری جایی که منبر می‌رفت وقتی پایین می‌آمد منبر و مطالب او کتاب معرفتی شیعه می‌شد. در زمان خود برخی از این کتب به چاپ ۴۰، ۵۰ و ۶۰ می‌رسید.

استاد مطهری تراز عالم دینی را حفظ کرد. اینکه ما بنشینیم خواب، خاطره و حکایات شخصی تعریف کنیم به چه دردی می‌خورد. باید از استاد مطهری یاد بگیریم.

حجت الاسلام هاشمی تهرانی گفت: ابان ابن تغلب از بزرگترین اصحاب اهل بیت بوده است. کسی که امام صادق (ع) برای او احترام ویژه‌ای قائل بود. ذهبی یکی از رجالیون قدرتمند اهل تسنن نقل می‌کند که احترام ابان ابن تغلب در مسجد النبی و مدینه بیشتر از امام صادق (ع) بوده است. تمام مسلمانان از جمیع فرق به این شخصیت بزرگ سترگ آن زمان احترام می‌کردند. امام صادق (ع) مکرر می‌فرمود خدا ابان ابن تغلب را رحمت کند، او ۴۰ هزار حدیث از پدرم امام باقر (ع) حفظ کرده بود، مکرر فرمود اگر ابان نبود روایات امام باقر (ع) ضایع شده بود. این‌ها شیعه بودند و در مسیر احیای امر اهل بیت کار می‌کردند.

این سخنران مذهبی اضافه کرد: هیئت گرفتن و نماز جماعت فوق‌العاده خوب است، اما آنچه که یکایک ما موظف هستیم این است که معارف اهل بیت (ع) را ابتدا یاد بگیریم و به نسل بعد خود منتقل کنیم.

وی با اشاره به اینکه مساله حجاب یکی از معضلات کف جامعه است که خیلی فراگیر است، ابراز کرد: بسیاری از بزرگان و مسئولین نظام دغدغه حجاب دارند. اگر معارف دینی در سطوح مختلف ارائه می‌شد و با این جوانان حرف زده می‌شد اینجای کار نبودیم. آیت الله مطهری با سعه صدر با تمام مخالفین بحث می‌کرد. مباحثات دقیق، بدون اینکه از کوره در برود. اسلام این را می‌خواهد که انسان آن‌چنان قدرت پیدا کند و معرفت عمیق دینی را آن‌چنان ارائه کند و بگوید هر کسی هر چه شبهه دارد بیاورد. این خصیصه مکتب تشیع و امام صادق (ع) است. علمای ربانی دین ما این چنین بودند.

هاشمی تهرانی گفت: تهران بزرگانی به خود دیده است. مرحوم ابوالحسن رفیعی قزوینی، مرحوم شاه آبادی در تهران منبرهای عمیق معرفتی می‌رفتند که پامنبری‌ها آن‌ها طلاب و دانشجو نبودند، بازاری‌های تهران بودند. مرحوم آیت الله میرزا عبدالکریم روشن در چهارراه سیروس برای مردم توحید تبیین می‌کرد.

او با ابراز تأسف از اینکه امروزه در فضای حقیقی و مجازی حشر با علما از بین رفته است، اظهار داشت: علمای ربانی در برخی نقاط مهجورند. هیئات مذهبی خیلی اوقات منبری ندارد. آقای مداح می‌آید سینه زنی را برگزار می‌کنند و تمام می‌شود.

حجت الاسلام هاشمی تهرانی در پایان گفت: برخی آقایان علم‌شان که بالا می‌رود دیگر ابا دارند که روضه بخوانند اما شأن جلیل القدر مرحوم آقای مطهری این بود که در اوج حکمت و استاد تمامی حوزه و دانشگاه وقتی منبر می‌رفت روضه می‌خواند و در روضه برای سیدالشهدا هق هق می‌کرد که نشان می‌دهد در اوج علم و معرفت هم که باشی تنها راه نجات، راه اختصاصی رحمت واسعه حضرت سیدالشهداء (ع) است.

کد خبر 6095665 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • لغو مراسم آیینی سنتی کومسای در هورامان کردستان به دلیل بارندگی
  • شهید مطهری در اوج حکمت و استادی، روضه خوانی را ترک نکرد
  • خداوند از معلمان و دانشمندان به عنوان لوح محفوظ نام می‌برد
  • تشییع پیکر شهید حجت‌الله یوسفیه در ورامین
  • حاشیه بازی تراکتور و استقلال| حضور مربیان تیم ملی و شعار هواداران تراکتور علیه مربی و بازیکن استقلال
  • از جوابیه جواد هاشمی به ماجرای رپ خوانی تا حاشیه ای برای «نون.خ»
  • روز اتحاد است/ هم‌خوانی معلمان در دیدار امروز با رهبر انقلاب + فیلم و متن
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به جشنواره روستایی رضوی
  • هم‌خوانی معلمان در دیدار امروز با رهبر انقلاب + فیلم و متن
  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب